Claudia Campagnol: mégis lesz magyar induló a 2021-es Eurovízión?
Kategória: ESC 2021, interjú

Claudia Campagnol, magyar származású svéd énekesnő, aki az idei Dansk Melodi Grand Prix-n száll versenybe Abracadabra című dalával, hogy képviselhesse Dániát az Eurovízió. Vele készítettünk egy nagyon izgalmas interjút.

Egy győztes csapat áll a dal hátterében, hiszen Emil Lei dalszerző szerzeményei nyerték meg az elmúlt két évben dán válogatókat (Love Is Forever, Yes). Az éteren keresztül készített, magyar nyelvű interjúból kiderül, hogy Claudia nem csak a jazz magasfokú művelője, de az is, hogy melyik a kedvenc Eurovíziós dala, melyik magyar aspiráns-dalt énekelte már a Müpában, hogy tud-e varázsolni, és persze, hogyan látja az esélyeit a rotterdami (?) utazásra? Valamint, az is kiderül, hogy vállalna-e szakmai zsűrizést a 2021-es Fordítóversenyünkön, ha már felvetett egy igen érdekes kihívást a magyar rajongók körében amúgy is egyre terjedő hobby művelőinek.

A teljes interjú ma 12 órától érhető el youtube csatornánkon. A Dansk Melodi Grand Prix pedig ezen a linken lesz elérhető, a verseny 20 órakor veszi kezdetét. Ragadjatok magyar zászlót, vagy bármilyet, és szurkoljatok, hogy hasson a varázs!

A Fordítóverseny különkiadásáról később adunk tájékoztatást.