OGAE Poll 2022 teljes magyar sorrend
Kategória: MEF, OGAE, szavazás

A belga és az észt szavazatokkal egy időben kerültek kihirdetésre a magyar pontok az idei OGAE Poll szavazáson, a teljes magyar sorrend csak itt elérhető.A nemzetközi állás: az élen egyetlen pont választja el az olaszokat és a svédeket úgy, hogy már csak 9 további klub fog szavazni, rajtuk kívül már csak a spanyoloknak van – matematikai – esélye a győzelemre. 13 ország egyelőre egyetlen pontot sem szerzett – bár ez nem szokatlan az OGAE szavazásokon, hiszen a teljes mezőnyre kell/lehet voksolni, így nehezebb is a pontgyűjtés.

A magyar szavazáson 65-en vettek részt, és sokáig Ausztria és Franciaország harcolt a 12 pontunkért, de az utolsó pillanatban szavazók végül borították az élbolyt (is). Nem született döntetlen (a pontazonosságokat az Eurovízió szabályai eldöntötték), és minden ország kapott pontot.

Legyél Te is MEF-tag! A tagsággal erősíted a magyar Eurovíziós közösséget, jogosult lehetsz OGAE-jegycsomagra és garantáltan kedvezményesen vásárolhatsz az Eurovízió hivatalos webshopjában. Az éves tagdíj 4000 Ft, amit a regisztrációt követően utalással tudsz befizetni.
Sőt! Ha most regisztrálsz, már a 2022-23-as időszakra is érvényes tagságot adunk! (A jelentkezéseket csak az Eurovízió után bíráljuk el.)