OGAE Poll 2020 – Eurovision Fan Contest – szavazz!
Kategória: ESC 2020, OGAE, szavazás

A nemzetközi OGAE 2020-ban, a rendhagyó évben rendhagyó módon tartja meg éves szavazását a versenydalokról.

Mivel az Eurovíziós Dalfesztivál nem kerül megrendezésre, a világ legnagyobb rajongói hálózata, az OGAE átalakítja a szokásos szavazását – és ez alkalomból át is keresztelte Eurovision Fan Contest névre. Idén biztos, hogy csak az derül ki, ki a rajongók kedvence, de hogy növeljék az izgalmat, az alábbi irányvonal szerint lesz a lebonyolítás:

Egyszerre derülnek ki az eredmények

A korábbi években az egyes tagországok – így a MEF pontjai is – április folyamán publikálták a pontjaikat, egyenként, így az eredményhirdetés egy teljes hónapot ölelt fel. Ez most a Dalfesztivál eredeti időpontjában, egyszerre fog kiderülni.

„Jury” és „Televote”

A zsűrit az OGAE klubok tagjai fogják reprezentálni, míg a „nézői” szavazatokat azok, akik még nem azok. Az egyes klubok tehát csak a saját tagjainak szavazatait gyűjtik, a voksok másik felét a nemzetközi OGAE, egy erre szakosodott vállalkozással karöltve teszi ugyanezt kb. a jövő héttől kezdve. (A pontos részletek tehát a jövő héten érkeznek.)

Azaz, jelen szavazásunkon csak a tagjaink szavazata lesz beszámítva, a többiekét töröljük. Ezt elkerülendő, lépj be az egyesületbe ide kattintva! 😉

A szavazás menete

Határidő: április 26. vasárnap, éjfél
A szavazásért 3 tagpont jár

A pontozólapon a 10 kedvenc 2020-as dalodat kell megadnod, rangsorolva.

Kattints a szavazáshoz