OGAE Song Contest 2019 – indul a szavazás!

Nem akarunk majd arról faggatni, hogy Hol voltál, amikor ment a Song Contest szavazásunk, úgyhogy inkább add le a voksod MOST.

Tavaly a brit OGAE nyerte a versenyt a Steps Scared of the Dark című dalával, így most ők rendezik a világ legnagyobb Eurovíziós rajongói hálózat – egyik – különversenyét. Ezen a megmérettetésen az OGAE tagországai indíthatnak olyan dalt, ami 2018. január 1. után jelent meg ÉS az ország hivatalos nyelvén szól.

Magyar részről az AWS a versenyző a Hol voltál című slágerükkel – rájuk nem tudsz szavazni, de 27 másik országára igen, sőt, kérjük, hogy tedd is meg a lap alján lévő linkre kattintva. A dalok az űrlapban található linken keresztül elérhetőek. Néhány ismerős név (a teljesség igénye nélkül): 🇸🇪 Lena Philipsson, 🇱🇻 Aminata, 🇧🇬 Poli Genova, 🇮🇪 Kodaline, 🇺🇸 Lady Gaga & Bradley Cooper.

A szavazás során arra kérünk, hogy minden dalt (és kifejezetten csak a dalt) 0 és 5 pont között értékelj. A legjobban értékelt indulónak 12 pontot adunk, a másodiknak 10-et, a harmadiknak 8-at, majd így tovább egyesével csökkenően a 10. helyezettünknek. A többi ország pontja összeadódik, így lesz végül a versenynek egy győztese. Bízzunk benne, hogy megtörik az eddigi tendenciánk, és a MEF újra #AWSome eredményt ér el egy OGAE-versenyen.

A szavazást október 13-án 20 órakor zárjuk. A pontbemondást ezúttal Siklósi Örsre bízzuk, aki sok szeretettel vár mindenkit az október 18-i akusztik koncertjére az Ellátóházba.
A végeredményt várhatóan november 2. hetében tudjuk meg, a két időpont között pedig kiderül, hogy kik jutottak a MEF házi versenyének, a KDP 2019-es döntőjébe.

A szavazáson ezúttal is nagyobb latban számoljuk a MEF tagjainak voksait.

A szavazáshoz kattints ide