MEF tagság: most (is) megéri belépni!
Kategória: MEF

Immár tudjuk, hogy Rotterdam lesz a jövő évi verseny házi gazdája. Azt is tudjuk, hogy mától bármi megjelenik, az mehet az Eurovízióra. És Te? Aki még most csatlakozik a MEF-hez, annak még van esélye OGAE-jegycsomagot vásárolni!

A Magyar Eurovíziós Fanklub Egyesület (alias MEF) a világ legnagyobb ESC rajongói hálózatának, az OGAE-nek a kizárólagos magyar tagja 2016 óta, de jelenleg idehaza sem létezik más hasonló bejegyzett szervezet. Az OGAE valódi közösséget jelent, valódi emberekkel, valódi élményekkel, 1986 óta. Az OGAE az EBU-val szoros viszonyt ápol, így a házi gazda egyesület olykor részt vesz a kinti grandiózus, hivatalos bulik szervezésében, máskor pedig teljes egészében ők szerveznek egyet – külön, de legalább ugyanakkorát. Az OGAE tagoknak az Eurovízió hivatalos webshopjában személyre szabott kuponkód jár, ami a fényképes elektronikus igazolványukon alapszik.

Nem utolsó sorban pedig, az OGAE tagjai speciális jegycsomagokat vásárolhatnak. Ez az opció ugyan nem jár alanyi jogon, sem pedig óriási kedvezménnyel, de garancia arra, hogy legyen akár minden estére egy jó helyre szóló jegyed. Az egyes klubok kapják a jegycsomagokat, arányosan elosztva a taglétszám alapján, azaz a mennyiség sem kiapadhatatlan. (Ahogy az ára, ez is minden évben változik.)

A MEF a tagok aktivitása alapján dönti el, hogy kik kapják a jegycsomagot, azaz sem a véletlen, sem a kor nem számít, csak azt, hogy ki veszed-e a részed a MEF életéből? (Rendezvényeken való részvétel, online szavazások, stb.) A jegycsomagok általában az ősz folyamán kerülnek szétosztásra.

A MEF ezen kívül a Kincstárából is évente osztogat a tagjainak relikviákat, számos tagját bejuttatta már A Dal stúdiójába, összehozott találkozót a magyar indulókkal (Freddie, Joci, AWS), de más közönségtalálkozót (pl. Magda Tul, Rakonczai Viktor) és bulikat (Wolf Kati), tábort (Getty Kaspers) szervez.

Ha úgy érzed, hogy ez a Neked való szervezet, és kíváncsi vagy a csupa barátságos emberre a tagjai között, akkor ne habozz belépni! Az éves tagdíj mindösszesen 4000 Ft, amit a Regisztrációs lap kitöltése után kell elutalni. Várunk sok szeretettel a tagjaink között!

Ha pedig már a MEF tagja vagy, akkor ne felejtsd el, hogy a 2020-as tagdíjbefizetési határidő október 31!