2019-es OGAE versenyek: kiket indítsunk?

Az OGAE Song és Video Contest, valamint a Retro verseny (1970) sem rendelkezik még magyar indulóval. Ideje kiválasztanunk őket!

A MEF a világ legnagyobb Eurovíziós rajongói hálózatának, az OGAE-nak a magyar szekciója. A nemzetközi hálózat játéka a fent nevezett versenyek, amin a tagklubok indíthatnak dalokat, videókat, így akár 44 fős mezőny is kialakulhatna, ha minden ország indít egy-egy versenyzőt. A teljes lebonyolítás online zajlik. Részletesebben itt olvashatsz a szabályokról és egy kicsit a magyar múltról is.

A 2019-es indulók kiválasztása

A MEF 2018-19-ben legaktívabb 5 tagja kapta a lehetőséget, hogy mindhárom versenyre jelöljön 2-2 indulót. Mivel voltak többszörös jelölések, egyes előválogatónkra most nincs 10 jelölt. Azt pedig a fair play homálya fedi, hogy melyik dal/videó kapott többszörös (és hányszoros) jelölést.

Szavazási határidő: 2019. június 8. 12 óra

A szavazáson résztvevők közül egy szerencsést kisorsolunk, aki – a 2019-es bővítés előtt álló – Kincstárunkból választhat magának nyereményt. A kalapba szavazólaponként kerültök, tehát aki mindhárom előválogatón szavaz, az háromszoros eséllyel nyer. (A MEF tagok szavazatai súlyozottak, de a sorsoláson csak egyszeresen számítanak.)

Retro szavazólap

idekatt

Song Contest szavazólap

idekatt

Video Contest szavazólap

idekatt