OGAE Poll 2019 – április 7-ig szavazhatsz!
Kategória: ESC 2019, OGAE, szavazás

Mint 2007 óta minden évben, az OGAE idén is megrendezi az adott év indulóira vonatkozó szavazását. A magyar szavazatokat mi adjuk. Mármint Ti 😉

Mi az az OGAE?

Az OGAE a világ legnagyobb Eurovíziós rajongói hálózata, mintegy 45 országban van jelen. A magyar szekciót Egyesületünk, a MEF jelenti.

Mi az az OGAE Poll?

A tagországok az adott év indulói közül a 10 legkedveltebbnek adják az 1-2-…8-10-12 pontjukat (mint az Eurovízión), bár a saját országnak nem adhatnak pontot (mint az Eurovízión). Így kialakul egy győztes (mint az Eurovízión), azaz a nemzetközi rajongók kollektív kedvence. Ez néha jó prognózis, néha nem. A korábbi évek szavazásáról itt találsz összefoglalót.

Mikor lesz a szavazásnak eredménye?

Április legvégén, addig folyamatosan jönnek majd a szavazatok. Március végén a francia pontokra lehet számítani, utána pedig egyre sűrűbben fogják a tagklubok elküldeni a pontjaikat. Érdemes lesz minket követni itt is, de főleg a facebook oldalunkat még inkább. A magyar szavazást április 7-én 20 órakor zárjuk, az azt követő egy héten belül hirdetjük ki a pontokat.

Nyereményjáték

A szavazáson részt vevők között kisorsolunk egy A Dal 2019 CD-t. A szavazó MEF tagoknak pedig a voksaik alapján próbálunk majd a kedvükbe járni, amikor kiosztjuk a Tel-Avivban szerzett promó anyagokat, relikviákat. Mert tagnak lenni jó (és még csak nem is drága).

Hogyan szavazzak?

Az alábbi linkre kattintva, a 11 (!) kedvencedet kell megnevezned rangsorolva (miután az összes GDPR-köteles adatvédelmi kérdést bepipáltad). A 11. kedvencre azért van szükség, mert a szavazólapon Magyarországra is lehet szavazni, kíváncsiak vagyunk „Az én apám” itthoni népszerűségére is. A nemzetközi összesítésben viszont nem adhatunk pontot Pápai Jocinak, ezért tudnunk kell, hogy szükség esetén kivel kell kipótolni a TOP10-edet.

SZAVAZÓLAP