OGAE Second Chance 2019 – válasszuk ki az indulónkat!

Mindenki bemutatkozott A Dal 2019 színpadán, így ideje elindítani a szavazásunkat, amiből kiderül a teljes harmincas ranglistánk. A tét az OGAE Second Chance Contest 2019! Szavazás és nyereményjáték!

Mi az az OGAE…?

Az OGAE (Organisation Générale des Amateurs l’Eurovision) a világ legnagyobb Eurovíziós rajongói hálózata. 44 ország 45 klubját foglalja magában, mintegy 10-15 ezer rajongót. Ennek a hálózatnak a magyar szekcióját képezi az Egyesületünk.

…Second Chance Contest?

A nemzetközi hálózat 1987 óta rendezi meg ezt a virtuális versenyt (akkoriban VHS kazetták postázásával, ma már az internetnek hála sokkal egyszerűbben). A megmérettetésre azok az OGAE klubok nevezhetnek dalt, amelyeknek volt nemzeti válogatójuk – esetünkben ez A Dal. Minden klub kiválaszt egy olyan indulót, ami nem nyerte meg a hazai selejtezőt, azaz nem képviselheti az országot az adott év Eurovízióján, azaz kapnak egy második esélyt, hogy a nemzetközi rajongótábor megismerhesse a dalt.

Részletesebben itt foglaltuk össze a magyar szerepléseket.

A szavazás

A mostani voksoláson bárki részt vehet. A szavazólapon minden produkciót belinkeltünk, hogy könnyebben vissza tudd idézni őket. A feladatod – akárcsak A Dalban – 1 és 10 pont között értékelni a produkciókat.

A szavazáson a MEF tagjainak voksai háromszoros súllyal számítanak be. Ha kevesled az egyszeres voksodat, akkor a belépést online, itt teheted meg – a tagdíj csekély, évente 4000 Ft.

Szavazási határidő: 2019. február 20. 20 óra

Nyeremény!!!

Azok között, akik szavaznak ÉS eljönnek a február 23-án esedékes közös nézős bulinkra (ahol nem mellesleg fellép Wolf Kati, utána pedig after a helyszínen: ESC diszkó), közöttük kisorsolunk 1 db A Dal 2019 CD-t! Tehát csupán szavaznod kell és eljönni – az, hogy jól fogod érezni magad, az szinte garantált! A szavazás eredményhirdetését ugyanitt fogjuk megejteni.

A buli facebook eseménye (paraméterekkel) itt érhető el.

A szavazólap ide kattintva érhető el