OGAE Video Contest 2017 – Szavazz!

A következő két hétben szavazhatsz az idei Video Contest indulóira. 20 másik ország résztvevője mellett Magyarországot Rúzsa Magdi képviseli az Érj hozzám klipjével. Aki szavaz, nyerhet!

Az OGAE Video Contesten az egyes klubok olyan videóklipeket indíthatnak, amik az elmúlt évben (jelen esetben 2016. január 1. után) megjelenő dalhoz készült. A Song Contesttel ellentétben, itt nincs nyelvi megkötés.

Tavaly az Egyesült Királyságot képviselő Coldplay nyert a Hymn for the Weekend klipjével, így most az OGAE UK restanciája a verseny megszervezése.

A magyar résztvevő ezúttal a frissensült MTV EMA díjas Rúzsa Magdi, és a klip, amivel versenybe száll, a XX. század elejét idéző Érj hozzám. Erre a videóra értelemszerűen nem szavazhatunk a nemzetközi elszámolásban, de a szavazólapon – tét nélkül – pontozhatjátok a többivel együtt. (Nem muszáj.)

A versenyen résztvevő összes klipet itt, a megmérettetés hivatalos honlapján nézhetitek meg: http://ogae.uk/2017/10/30/ogae-video-contest-2017/

Szavazni 2017. november 19-ig tudtok, az ezen a linken elérhető szavazólapon.

A szavazók közül kisorsolunk egyvalakit, aki választhat egy tetszőleges ESC relikviát a MEF Kincstárából. Ha az illető a MEF tagja, akkor esélye van a jackpot elvitelére is.