OGAE Song Contest 2018 – SZAVAZZ!

Özönvízszerűen elárasztottak minket az idei OGAE Song Contest indulói. 29 ország, 29 dal – október 7-ig szavazhatsz (és nyerhetsz!)

Tavaly az ausztrál OGAE nyerte a Song Contestet Dami Im Fighting for Love című dalával, így idén ők a verseny szervezői. Magyarországot Pápai Joci képviseli az Özönvízzel.

…de mi az az OGAE Song Contest???

A versenyen az OGAE hálózat tagklubjai vehetnek részt egy olyan dallal, ami az adott ország valamelyik hivatalos nyelvén szól és 2017. január 1. óta jelent meg. A szavazás során a saját országra nem adható pont – csakúgy, mint az Eurovízión.

Hogyan és meddig szavazhatsz?

Az idei versenyen 29 tagország vesz részt, így 28 ország dalának értékelését kérjük tőled. A dalok meghallgathatók a verseny hivatalos honlapján, ahol találhattok némi leírást is az egyes indulókról. Habár a szervezők biztosítottak egy lejátszási listát is (amit direkt nem linkelünk), a verseny alapelve, hogy a dalok versenyeznek, így a szavazáskor a vizuált hagyjátok figyelmen kívül. A szavazólapunkon minden dalnál feltüntettünk egy-egy közvetlen linket az MP3 állományokhoz.

Az ahhoz hozzájáruló szavazók között kisorsolunk egy relikviát, a MEF-tagok szavazata pedig háromszoros súllyal számít be.

A szavazólap itt érhető el:
https://goo.gl/forms/7TDJOlvbCEbXMJJW2

Szavazási határidő: 2018. október 7. 20 óra