OGAE Second Chance Contest 2018 – szavazz július 1-ig!

Elindul a 2018-as OGAE Second Chance Contest, Magyarországról itt lehet szavazni (és nyerni)!

Mi az a Second Chance Contest?

Az OGAE klubok a saját nemzeti válogatójukról kijelöltek egy-egy dalt, ami nem nyerte azt meg, tehát nem jutott ki az Eurovízióra. Ezek a dalok egy online verseny keretében mérettetnek meg, az Eurovízióhoz hasonló szabályokkal, tehát pl. saját ország dalára nem lehet szavazni. Idén a tavalyi győztes Melodifestivalklubben szervezi a versenyt 27 indulóval. Október elején egy nagyszabású buli keretén belül fognak eredményt hirdetni.

A verseny egyik alapcélja, hogy a dalok nemzetközi ismertségre tegyenek szert: az OGAE hálózat több, mint 40 országban kb. 10000-es taglétszámmal rendelkezik és a nemzetközi ESC portálok is külön figyelmet szentelnek rá. Így ehhez a közönséghez idén a yesyes dalát, az I Let You Run Away-t juttatjuk el.

A szavazás menete

A szavazás során 0 és 5 pont között értékelheted az egyes dalokat az oldal alján található linken keresztül elérhető űrlapon. Ha a MEF tagja vagy, a szavazatod háromszoros súllyal számít.

Szavazási határidő: 2018. július 1.

Ha szavazol, nyerhetsz

A résztvevők között sorsolást tartunk, a szerencsés nyertes a MEF Kincstárából választhat valami neki tetszőt.

Eredmények, pontbemondás

A résztvevő országoknak szeptember 1-ig kell elküldeni a pontjait Svédországba. Ezután a szervezőknek egy hónapjuk lesz az eredmények összesítésére és az eredményhirdető buli/show megszervezésére, a hivatalos videó megszerkesztésére.

Mivel több más szavazásunk-játékunk-versenyünk is lesz a nyár folyamán, és azt szeretnénk, hogy ezek minimálisan ütközzenek, a mi szavazásunkat már most megtartjuk. A terveink szerint a pontbemondás felvételére az augusztusi Eurovíziós Táborban fog sor kerülni, a pontbemondók személye viszont legyen egyelőre meglepetés. (Gyere el a Táborba és biztosan meg fogod tudni!)

Itt szavazhatsz

 
  1. […] TELJES hosszúságában. Tartsatok műsorunkkal, hallgassátok meg a dalokat, majd szavazzatok […]