OGAE Poll 2018 – SZAVAZZ!
Kategória: ESC 2018, OGAE, szavazás

Az OGAE (Organisation Générale des Amateurs de l’Eurovision) tagklubjai minden évben, az Eurovízió előtt kiosztják pontjaikat az adott év dalainak. Megkezdjük a magyar szavazást, ideje meghozni a fontos döntéseket. Határidő: április 8.

Ki szavazhat?

Bárki, de csak egyszer. A szavazás nem anonim, a MEF tagok szavazatai súlyozottan számítanak be.

Hogyan lehet szavazni?

A lejjebb megadott űrlapon, a 11 kedvenc dalod megnevezésével. Az első 12 pontot kap, a második 10-et, és így tovább, az Eurovízió szabályai szerint. A 11. kedvencedet azért kérjük, mert a végelszámolásban nem szavazhatunk a saját ország dalára, így ha nálad a TOP10-ben vannak, tudni fogjuk, kivel kell helyettesíteni.

Ha szavaztál, kérjük, hogy ezt tudasd a világ online felével és ehhez használd az #ivotedOGAEPOLL2018 #AWSome hashtageket. Ez persze nem muszáj, de nagyon menő lenne, ha megtennéd. 😉

Miért jó ez nekem?

Mert számít a szavad és még nyerhetsz is: a szavazók közül kisorsolunk valakit, aki utána választhat magának egy ajándékot a Kincstárunkból. Sőt, ha a MEF tagja vagy, akkor az Eurovízió utáni relikvia-osztásnál (a mi saját kis spéci karácsonyunk júniusban) is jobb eséllyel találjuk el, hogy miknek fogsz örülni.

Meddig tudok szavazni?

Április 8 – mert fontos, hogy szavazz!

Mikor lesz eredmény?

Másnap, miután minden szavazatot megszámoltunk. Az eredményt a nemzetközi OGAE is közzé fogja tenni, de természetesen a MEF felületein is elérhetővé tesszük.

A többi ország mikor szavaz?

Folyamatosan érkeznek majd a pontok március végétől április végéig. Ezekről időről időre be is fogunk számolni.

Hol tudok szavazni?

Az NVI által megküldött levél alapján, a lakóhelyed szerinti választókörzetben. De azon a szavazáson az AWS nem vesz részt. Az OGAE szavazás viszont már most elérhető, mégpedig

ezen a linken