MEF-tagság: minden (jogi) akadály elhárult, lépj be!
Kategória: MEF

A MEF (hivatalosan: Magyar Eurovíziós Fanklub Egyesület) bejegyzési folyamatai lezárultak. Eddig a belépési folyamatok kényszerűen automatikusan befagytak, mostantól ez megszűnik. Olvass tovább, hogy hogyan léphetsz be!

A MEF teljesjogú tagjai eddig csak az alapító tagok voltak, hiszen az Alapszabály értelmében a tagsági jogviszony a tagdíj befizetése után jön létre. Igen ám, de a bejegyzési folyamat nem volt rövid, így az Egyesületnek nem volt jogalapja az időközben jelentkező új tagoktól elkérni a tagdíjat (évente 4000 Ft-ot), így a belépési folyamat a regisztrációs adatlap kitöltésével megakadt. Akik ebben az időszakban, az előbb leírtak szerint regisztráltak, azoknak az Egyesület megelőlegezte a tagdíjfizetési szándékot, hiszen arra nem tudtunk eddig lehetőséget biztosítani.

Aki újonnan szeretne regisztrálni, annak most már nem kell hónapokat várnia, viszont mi is csak akkor vesszük fel az illetőt a Tagjegyzékünkbe, ha a 2015/16-os időszakra vonatkozó éves tagdíj (4000 Ft) befizetése megtörténik. De miért és hogyan?

Miért?

Az éves szinten csekély hozzájárulásoddal segíted a MEF-et, hogy a rendezvényei színvonalasak (és legalábbis a tagjainak) ingyenesek lehessenek. Évente 2-3 összejövetel tervezett, de persze kisebb találkozók mindig lehetnek. A hús-vér jelenlétet megkívánó programok mellett online is aktívak vagyunk – a facebook csoportunk és oldalunk mellett a tagjainknak fenntartott levlistán exkluzív ajánlatok, információk is érkeznek.

Nem titkolt szándékunk csatlakozni az OGAE-hoz, mint a magyar klub. Ennek legkorábbi dátuma 2016. májusa. Az ezzel járó tagság további előnyöket jelent, a MEF tagjai automatikusan élhetnek majd vele. (Kedvezmény az e-shopban, jegycsomag kedvezményes áron, idén pl. Stockholmban együtt bulizhatnak a fellépőkkel az Euroclubban 2 héten át, és persze egy csomó szavazós játék.)

A MEF egyedülálló az országban, hiszen más, hivatalosan bejegyzett Eurovízió témájú rajongói klub nincs. Célunk, hogy a teljes magyar Eurovíziós rajongói közösséget összefogjuk, minden egyéb típusú közösséggel harmonikus együttműködésben.

Minden évben szétosztjuk a tagjaink között a rendelkezésre álló relikviákat, melyeket ajándékba kaptunk.

Hogyan?

Ezen az oldalon leírtak szerint. Adatlap kitöltése és átutalás szükséges. Kérdés esetén írj a tagsag@magyarescfanklub.hu címre. Mindenkit szeretettel várunk!