KDP 2017: Döntő!
Kategória: Kedvenc Dal, szavazás

Végy 3 svéd, 2-2 magyar és orosz, 1-1 észt, ukrán és szerb dalt, majd adj hozzá 1 csipetnyi show-t és 2 mázsa dilemmát! Ez a 2017-es Kedvenc Dal Projektjének döntős mezőnye, indul a szavazás!

A harmadik KDP sorozat döntőjében sokan ismétlik a tavalyi sikerüket azzal, hogy visszatértek, de vannak újoncok is. Két hét (plusz amíg összerakjuk az eredményvideót…) és kiderül, hogy idén melyik a kollektív kedvencünk az 1480 Eurovíziós dal közül.

Ehhez egy komplett show-t igyekeztünk összerakni (még intervalok is vannak!), amit ezen a lejátszási listán tudsz megnézni:

A szavazólapot ide kattintva éred el.

Újdonság, hogy megadhatsz egy ESC dalt, amit a Te szavazatod megjelenítésekor fogunk háttérzeneként betenni, így anonim maradsz, de felismered a saját szavazataidat. Ez persze nem kötelező. Annyi kikötést viszont tettünk, hogy nem adható meg háttérzenének olyan dal, aminek éve vagy országa szerepel a döntős mezőnyben.

Ja, és még valami… A szavazók közül kisorsolunk egy valakit, aki majd választhat egy tetszőleges ESC relikviát a MEF Kincstárából.

Eredményhirdetés várhatóan a Video Contest szavazás (november 6-19.) után.