Indul az időutazás: szavazz a ’73-as dalokra!

1973. Az Eurovíziót Luxemburg rendezi. Ha nyernek, behozzák a csúcstartó franciákat. Most néhány ország előválogatóján alulmaradó dal száll versenybe. Meg olyanok is, akik nem is indultak az Eurovízión: minket Koncz Zsuzsa képvisel. SZAVAZZ!

A Retro Second Chance Contest idén 1973-nál jár. Két kategóriában vehetnek részt az OGAE klubok: az egyik a Retro Second Chance Contest, ahol azok az országok indulhatnak, akik részt vettek az akkori Eurovízión, de csak olyan dalt, ami alulmaradt az előválogatójukon. Mindenki más, azaz azok az országok, akiknek nem volt előválogatójuk, illetve nem vettek részt az Eurovízión, bármilyen 1973-as dalt választhattak, hogy képviseljék az országot. Ők a Guest Jury Hits kategóriában indulhatnak. A Magyar Eurovíziós Fanklub júniusban tartott előválogatót, amit Koncz Zsuzsa és a Ha én rózsa volnék… nyert.

Fontos: a versenynek tehát két győztese lesz, de mindkét kategóriában kell szavazni! Összesen 26 dalt kell 1 és 10 között pontozni (sajátot nem).

Szavazni ezen a linken keresztül tudsz. Ha nincs google fiókod, akkor a pontjaidat küldd a szavazas@magyarescfanklub.hu címre. A dalok linkjei megtalálhatóak a szavazólapon, de aki e-mailben szavazna, annak ezt az oldalt ajánljuk.

Határidő: augusztus 20. 16 óra. (Kivételesen tűzijáték is lesz “urnazárás” után.)

A MEF regisztrált tagjai, ha szavaznak, 3 aktivitási ponttal gazdagodnak.

Jó szórakozást és kellemes időutazást mindenkinek!