Célegyenesben a válogatók: mi van még hátra?

Ezen a héten SZINTE minden ország indulója meg lesz, lássuk, mi vár ránk!

MKD Hétfőn a visszatérő Kaliopi bemutatja az idei Dona című számát Macedóniában.
CROSMR 9-én, szerdánhorvát induló, Nina Kraljić dala kerül bemutatásra, valamint Párizsban mutatják be a Serhat, az idei san marinói induló dalát is.
GRESRB Csütörtökön Görögország és Szerbia daláról is lehull a lepel. Előbbiektől már ismerjük az előadót és a dalt is: az Argo indul a Utopian Land című számmal; déli szomszédainknál viszont az előadót ismerjük (Sanja Vučić), de a magáról dalról nem keringenek hírek.
Frissítés: Szerbia szombaton mutatja be a dalát, a Goodbye-t.
AUS A múlt héten Conchita és Guy Sebastian mutatta be a legdélebbi ország, Ausztrália indulóját: Dami Imet. A dalra viszont még péntekig várnunk kell, hiszen a bejelentés után “csak” a Waterloo-t énekelte el (de még hogy!).
LTHSvédország Március 12-ét régóta beírtuk a naptárba, hiszen aznap lesz a Melodifestivalen döntője Svédországban, de ezen a napon ér véget a maratoni litván válogató is.
Azerbajdzsán Egy hét múlva, 14-én jelenti be Azerbajdzsán, hogy ki és mivel indul az idei Eurovízión.
ALBBULCZEISRMLTITA Az adósok listája, akik bármikor bejelenthetik a dalukat vagy a végleges verziót:

Albánia: elsőként tartották meg a válogatójukat, ahol Eneda Tarifa nyert, de a dalának a Fairytale Love címet viselő angol verziója még nem érhető el.

Bulgáriáról csak annyit tudunk, hogy Poli Genova tér vissza 2011 (és a tavalyi Junior Eurovízió) után, a dal ismeretlen.

cseheknél sem az előadó, sem a dal nem ismert.

Izraelben múlt héten véget ért a Rising Star formátumú válogató, ahol Hovi Star nyert a Made of Stars című dallal, de azt rebesgetik, hogy változtatnak a dalon, így nem biztos, hogy ezzel a számmal láthatjuk Stockholmban.

Málta: Ira Losco dalát sem tudjuk biztosan, ahogy az olasz induló, Francesca Michielinét sem. Utóbbiaknál felmerült, hogy maradnak a Sanremo fesztiválon 2. helyet elért “Nessun grado di separazione” eredeti verziójánál, de ez sincs még megerősítve.