Új MEF tagok: aki most lép be, már a következő szezonra regisztrál
Kategória: MEF

Itt a május, elkezdődtek az Eurovízió próbái. Ez azt is jelenti, hogy az új szezon is kezdetét vette. Mutatjuk kinek és miért jó csatlakozni.

Kinek jó?

Elsősorban minden magyar ESC-fannak. Közülük is elsősorban azoknak, akik ki szeretnének mozdulni a tévé/számítógép bűvköréből és élőben megtapasztalni az Eurovíziós élményt.

A MEF célja

Szeretnénk minél több hazai rendezvényt: bulit, közönségtalálkozót. Nem tudunk lehetetlent ígérni, de lépésről lépésre igyekszünk egyre jobb és nagyobb összejöveteleket szervezni. Ha ezzel egyetértesz, lépj be.

Nem csak online, de hús-vér, élő közösségként működni. Ha ezzel egyetértesz, lép be.

Képviselni a fanokat, például az MTVA-val való kommunikáció során. Például, szerveztünk Dal-látogatást a tagjainknak, ezzel is levéve a hivatalos levelezések terhét a résztvevőkről (és az MTVA-ról).

OGAE

A MEF az OGAE hálózat tagja, a teljes jogú státuszunkról idén május 12-én döntenek. OGAE Hungaryként az Egyesületünk tagjai kedvezményes jegycsomagot igényelhetnek a következő évi Eurovízióra (habár ennek kötelező megjegyeznünk, hogy csak a készlet erejéig…) Rendező országtól függően, az OGAE tagok speciális akkreditációval beléphetnek a Euroclubba. Tehát, aki ki szokott utazni az Eurovíziókra, mindenképp megéri. Ezen kívül állandó kuponkódot is kapnak a hivatalos webshopba.

Részt vettünk minden létező OGAE versenyen, amik mindegyikén kiemelkedő (TOP10) eredményt értünk el.

Hogyan tudok belépni?

Ezen a linken elérhető regisztrációs ív kitöltésével ÉS az első éves tagdíj (4000 Ft) befizetésével.

Mit kapok, ha belépek?

  • 5000 Ft kedvezményt az Eurovíziós Tábor részvételi díjából.
  • A Kijevből hazahozott relikviákból egy darabot. (vagy kettőt)
  • Várhatóan karácsonyra/újévre egy vadiúj OGAE igazolványt.

 

FIGYELEM! A tagsággal már rendelkezőket arra kérjük, külön értesítésig várjanak a következő éves tagdíj befizetésével! Köszi!