OGAE Video Contest 2016 – szavazz és nyerj!
Kategória: OGAE, szavazás

Rekordszámú résztvevővel kezdetét veszi az idei utolsó OGAE verseny, a Video Contest. Ezúttal nem csak a dal számít: a videóklipek versengenek. Természetesen mi is beszálltunk.

A tavalyi Video Contestet Németország nyerte, így idén ők szervezik. Nem is kicsit tettek ki magukért, a szervezés profi. Talán ennek is köszönhető, hogy 40 (azaz negyven) ország videóklipje száll versenybe. Magyarországot (a MEF előválogatójának eredményeképp) a Kállay Saunders Band képviseli a #Joy klipjével.

Hogyan lehet szavazni?

A verseny honlapján (ITT) tudod megnézni a videókat, majd felül, a “Vote here” képre kattintva éred el a szavazófelületet. A szavazás során minden egyes videót 1 és 10 pont között kell értékelned. A szavazáshoz meg kell adnod a neved, email címed, országod, és azt, hogy tagja vagy-e az OGAE Hungarynek. A tagság nem feltétele a szavazásnak. Ha nem szeretnéd megadni ezeket az adatokat azon az oldalon, akkor e-mailben is szavazhatsz (szavazas@magyarescfanklub.hu). Fontos, hogy csak egyszer szavazhatsz, dupla szavazás esetén mindegyik szavazat érvénytelen.

Mint mindig, a saját indulóra leadott szavazat most sem számít, bár technikai okok miatt ezúttal kénytelenek vagyunk (tíz!) ponttal jutalmazni.

Szavazási határidő: október 31.

Ha szavazol, nyerhetsz

A játékban érvényes szavazatot leadó, a Magyar Eurovíziós Fanklub regisztrált tagjai között nyereményt sorsolunk ki a voksok összesítése után. A nyeremény Eurovíziós relikvia, amit a kisorsolt választhat ki a készletből.

UPDATE: Hála a Mistral Music-nek, az összes (tagok és Egyesületen kívüliek egyaránt) szavazó között kisorsolunk egy-egy Kállay Saunders Band Delivery Boy CD-t; valamint a MEF-tagok között további egy szerencsés szavazó egy Eurovíziós relikviával gazdagodhat.

Szavazásra fel, szórjátok szét a jókedvet a világban, éljenek a Miki egerek!