OGAE Szavazás 2017
Kategória: OGAE, szavazás

Idén végre Magyarország is önállóan képviseltetheti magát az éves rendes OGAE szavazáson – hála a tavalyi felvételünknek a szervezetbe. Mutatjuk hol és hogyan szavazhatsz, határidő: április 9. éjfél!

Az elmúlt években csak az OGAE Rest of the World részeként szavazhattak a magyar rajongók. Idén már önálló jogon szavazhatunk, igaz, a végelszámolásban Magyarországnak már nem adhatunk pontot. (“Saját ország” szabály.) A szavazáson minden OGAE klub a klasszikus 12-10-8-7-stb. pontrendszerben leadja a szavazatát, majd kikerül egy győztes. Az eredmény lehet, hogy nem fog a májusi végeredménnyel egyezni, de reprezentatív annak értelmében, hogy Európa (és Ausztrália és a Világ) Eurovíziós rajongói mit tartanak jónak.

A mostani szavazáson arra kérünk mindenkit, hogy a 43 idei induló közül adja meg rangsorolva a 12 kedvencét. Lehet a magyar (és orosz) dalra is szavazni, majd az OGAE felé elküldött összesített pontjainkban ezt korrigáljuk. (Ezért kérünk 12 kedvencet, az oroszok nyitott kérdése miatt is.)

Szavazni ezen a linken elrhető szavazóíven lehet, és egyúttal kérünk, hogy a szavazás utáni apró kérdésekre – magadra vonatkoztatva – is válaszolj, segítve ezzel a MEF fejlődését. A szavazáson – szokásunk szerint – az Egyesületünk regisztrált tagjainak voksai háromszoros súllyal számítanak be.

Határidő: 2017. április 9.

Az eredmények április 11-én kerülnek fel a honlapunkra, illetve az OGAE összesítő táblázatába. (Itt lesz elérhető.)

 
  1. Magyari Csongor szerint:

    Nagyon szeretem az ESC-t. Tavalyi kedvencem Bulgária volt.