OGAE Second Chance 2017 – Magyar Előválogató!

Minden dal bemutatásra került, így elindítjuk a szavazást arról, hogy ki képviseljen minket az idei OGAE Second Chance Contestben!

Az OGAE Second Chance Contest egy 1986 óta tartó versenysorozat a nemzeti Eurovíziós előválogatókon nem győztes daloknak. A minden évben megrendezett megmérettetés jóvoltából, a tagklubok által kiválasztott egy-egy szerzemény/produkció mégiscsak eljut a nemzetközi rajongói közösséghez (és néha még tovább is).

Tavaly a Kállay Saunders Band és a Who We Are képviselte Magyarországot, és az impozáns 7. helyet érte el. A győztes Lengyelország lett, ők Margaret Cool Me Down-ját indították.

Mivel A Dal első köre lezajlott, minden színpadi produkciót ismerünk most már, így elindítjuk a szavazást: Ki képviselje Magyarországot?

Tudnivalók a szavazáshoz

A szavazáson minden egyes dalt 0 és 5 pont között kérünk értékelni. A szavazás nem anonim és google fiók szükséges hozzá. (A fiókok adatait nem rögzítjük, a megadott adatokat pedig bizalmasan kezeljük.) Ha azzal nem rendelkezel, akkor a szavazataidat elküldheted e-mailben is a szavazas@magyarescfanklub.hu címre. A Magyar Eurovíziós Fanklub (OGAE Hungary) tagjainak szavazata háromszoros súllyal számítanak. (Itt lehet az Egyesületbe belépni.)

Amennyiben a szavazásunkon a későbbi Dal-győztes nyer, a szavazás második helyezettjét fogjuk a versenybe benevezni.

Bár még csak az első körös produkciókat ismerjük, a leendő győztes dalhoz tartozó legjobb minőségű videót fogjuk beküldeni.

Link a szavazáshoz

A lényeg: itt tudsz szavazni.

Szavazási határidő: február 17.

Eredményhirdetés: február 18. (élőben a WatchTogether bulin) illetve másnap a honlapunkon.