Nemzetközi OGAE: új logó és arculat
Kategória: Egyéb, OGAE, szavazás

Az OGAE International egy nemzetközi pályázat keretén belül választott ki 5 lehetséges új arculatot, amiről a tagországok klubjai szavaztak.

A felhívásra összesen 30 pályamunka érkezett be, melyek közül a OGAE vezetése végül ötöt versenyeztetett meg a 36 tagszervezet – köztük a Magyar Eurovíziós Fanklub – OGAE Hungary – tagjaival. A szavazás nemrégen lezárult, a pontok összesítésével pedig kiderült, hogy a győztes pályázat közel 100 pont előnnyel, 149 ponttal a brit OGAE-tag Andrew Dineley kezei közül került ki.

Fontos megjegyeznünk, hogy bár valóban nehéz volt dönteni az öt legszínvonalasabb – és valóban nívós – munka közül, a magyar szavazatok többségét is Andrew munkájára adták tagjaink.

Gratulálunk mind a végső győztesnek, mind pedig az öt, szavazásra bocsájtott pályázat beküldőjének a színvonalas munkáért és a kreatív megközelítésekért!

A nemzetközi OGAE az új logóval az arculatváltás első lépcsőfokán van túl: ezután várható a webes jelenlét, illetve a következő években a tagoknak járó fényképes igazolvány cseréje is.

Több tagklub jelezte, hogy az új logót integrálná a sajátjába, illetve a nemzetközi szervezet logójából egy országspecifikus verziót használna a továbbiakban. A Magyar Eurovíziós Fanklub nem tartozik ezek közé, mi szeretjük a jelenlegit.

A fő OGAE-logó a szervezet betűszavából.

A fő OGAE-logó a szervezet betűszavából.

Az OGAE International kiegészítő logója

Az OGAE International kiegészítő logója

Forrás: OGAE International