KDP 2018 – A Döntő! SZAVAZZ!
Kategória: Kedvenc Dal, szavazás

Negyedjére jutottunk el 12 dalhoz, ami az adott évben a kollektív kedvencünk az Eurovízió történetéből. Ideje kideríteni, hogy melyik az az egy, ami mindent visz!

Aki nem hallgatta meg az Ourvisionnek azt az adását, ahol kihirdettük az Elődöntők továbbjutóit, annak meglepetés lesz a Kedvenc Dal Projekt idei döntős mezőnye. Vagy így, vagy úgy, 12 dal arra vár, hogy ízlés szerint rangsorolja őket mindenki, hogy kiderüljön, melyik a magyar Eurovíziós közösség mindenkori kedvence?

Az eddigi évekhez képest változás, hogy a jövő évi elődöntőkre nem kvalifikál automatikusan minden döntős – csak az első 6 helyezett!

A szavazáson minden résztvevő esélyt kap arra, hogy relikviát nyerjen. A szavazás során megadhatsz egy dalt, aminek sem országa, sem éve nem szerepel a döntős mezőnyben. Ez arra fog szolgálni, hogy az eredményvideóban felismerd majd a saját szavazatodat, feltéve, hogy azt a dalt más nem választja. (Ha nem megfelelő, mi választunk egyet.)

MEF tagjainak szavazatait háromszorosan számítjuk be. Az eredményhirdetés is változni fog: az első körben minden szavazó 1-12 pontját mutatjuk meg szavazónként, majd ehhez összesítve mutatjuk a MEF-tagok plusz pontjait: a legkevesebb ilyen pontot szerzett dallal kezdjük és haladunk a legtöbbet gyűjtő felé, így az utolsó pillanatokig húzva az izgalmakat.

A Show

Egy lejátszási listát készítettünk, hogy minden dalt kényelmesen végig tudj hallgatni.

Szavazás

A pontjaidat ide kattintva adhatod le.

Határidő: 2018. november 11. 20 óra