Ezt gondoljátok a MEF-ről
Kategória: MEF

Az OGAE szavazás során mindenkinek lehetősége volt a MEF-fel kapcsolatos három kérdésre is válaszolni. Az Egyesület elnöke szemezgetett a válaszokból és most reagál.

Fejezd be a mondatot: a MEF tagjának lenni azért jó, mert…

Bár még új tag vagyok és nem ismerek személyesen senkit, nagyon várom, hogy találkozzunk és együtt szurkoljunk és bulizzunk idén Lisszabonban és az elkövetkező években is minden rendező városban. Jól hangzik, és én is várom. Nem is beszélve a magyarországi alkalmakról, amit a MEF rendez, pl. a Dal döntők után, avagy az Eurovíziós Táborban! 😉
Értik amiről beszélek, ha zenéről van szó.

Jó közösséggel, jó dalokkal jó programokon veszek részt.

Rosszabb lenne nem annak lenni. 🙂

Egy jó közösség, és sok előnnyel jár.

Sok olyan emberrel beszélgethetek az Eurovízióról, akit korábban nem ismerhettem, és egyre többen vagyunk ilyenek az egyesületben.

Sokkal közelebb hozza az embert a Dalfesztiválhoz, köszönhetően a közös programoknak, az online versenyeknek, amikkel nyerni is lehet. Ritka jó közösség alkotja a MEF-et 🙂

Szuper ismerősökre, barátokra tettem szert.

Végre olyan közösség tagja vagyok, akik ugyanazért rajonganak.

no comment 🙂
Fontos információkhoz lehet jutni.

Friss híreket kaphatok az Eurovízióról.

Mindent megtudsz.

Itt mindig naprakész információt lehet kapni az Euróvízióval kapcsolatos dolgokról.

Hát ez így ebben a formában hízelgő és köszönjük. Nem elsődleges  célunk hírportálként funkcionálni, de tény, hogy pl. a facebook oldalunkon és a csoportban könnyen és gyorsan megosztásra kerülnek a friss és fontos hírek.

Fejezd be a mondatot: azért nem vagyok a MEF tagja, mert…

Nem vagyok még 18 éves. Ez nem akadály, pusztán egy szülői hozzájárulási nyilatkozatot kell kitölteni.
Nem Magyarországon élek. Ez sem akadály. Számos online aktivitásunk van (szavazások, játékok), ezen kívül Eurovízióra utazás esetén is lehet tagsággal járó előnyökhöz jutni. Vannak tagjaink, akik pl. Svájcban, az Egyesült Királyságban, sőt, Ausztráliában élnek! – és természetesen nekik is elpostázzuk a relikviákat, amikor évente egyszer kirámoljuk a Kincstárunkat.
Szlovák vagyok. Felőlem akár lehetsz spanyol, panamai vagy orosz is – merthogy ilyen nemzetiségű tagjaink is vannak.
Kevés a szabadidőm, hogy 100%-an része legyek akár hazai euroviziós vérkeringésnek is. Mindenkinek arra és annyi ideje van, amennyit akar – ahogy tartja a régi mondás. A tagjaink között vannak olyanok, akik mindig mindenhol és mindenben benne vannak, de a másik véglet is előfordul: évente egyszer, csak a tagdíjfizetéskor kerül elő, ezzel is támogatva legalább az Egyesület törekvéseit.
Még nem találkoztam velük.

Még nem gondolkodtam rajta.

Nem újítottam még meg a tagságomat.

Hajrá! 😉

Fejezd be a mondatot: jobban megérné MEF-tagnak lenni, ha…

Legalább régi eurovízióra kijutott versenyzővel találkozhatnánk. Legalább???

Freddie, Pápai Joci, Levina, Magda Tul, AWS és az augusztusi táborban Getty Kaspers, a ’75-ös verseny győztese.

Évről-évre elismertebb lenne a csoport, így közelebb kerülnénk akár a válogatóhoz, akár a nemzetközi versenyhez, ha több rendezvényünk lenne, ami akár más országokkal együttműködve történne. Szerencsére a MEF három éves (tehát elég rövid) története alatt az MTVA-nak kellőképpen a látóterébe került, szinte folyamatosan együttműködünk. Biztosítottak lehetőséget a Dal Akusztikon és – bár korlátozottan, de – A Dal élő adásain való részvételre.

A rendezvények szervezése elég sok energiát felemésztenek, amiből szerencsére van bőven. Egy igazán nagy bulihoz viszont nem szabad elmennünk annak a gazdasági vonzata mellett. Sajnos idehaza nagyon sokan csak a fotelben illetve a számítógép előtt érzik jól magukat, így egy buli bulizók nélkül sokszoros csődöt jelentene. Egyelőre tehát még egy ideig maradnak a kisebb bulik, amikre reményeink szerint egyre többen fognak eljárni.

A többi OGAE klubbal rendszeresen együttműködünk, kölcsönösen promózva egymás rendezvényeit. Bécsbe és Berlinbe már rendszeresnek mondható, hogy küldünk “delegációt” és szerencsére a mi rendezvényeinken is előfordul egy-egy (vagy több) külföldi fan.

Népszerűbb lenne. Ezt nem biztos, hogy értem… Az sem biztos, hogy akarom érteni. Tehát, ha népszerűbb lenne, akkor többen csatlakoznának..? Lehet, hogy csak én vizionálok saját farkába harapó kígyót, illetve a kérdést ismétlő választ.

Minden esetre maradjon itt gyöngyszemnek, hátha kifejtésre kerül valahol kommentben. 🙂

Az Egyesületbe való belépéshez kattints ide.