Eurovíziós Tábor: három napig velünk lesz Getty Kaspers!
Kategória: Bulivan, MEF, Tábor

Ding Ding Dong! Illusztris vendég tisztel meg minket azzal, hogy végig ott lesz a Táborban: az 1975-ös Eurovízió győztese, a Teach In énekese lesz velünk!

A Ding-a-dong Hollandia 4., máig utolsó győzelmét hozta el, az ABBA győzelmét követő évben. Ez volt az az év, amikor bevezették a 12 pontos rendszert. A Teach In elsőként lépett színpadra, majd 152 ponttal megnyerte a versenyt. Magyarországon még élénken él bennünk a daluk, hiszen Csonka András 2001-es feldolgozása a mai napig beragadt a fülünkbe és a hozzá tartozó piros zakós/meztelen klip beégett a retinánkba.

Az Eurovíziós Tábor 2018. augusztus 18. és 20. között kerül megrendezésre Balatonakarattyán, visszaidézve a gyerekkori táborokat – természetesen Eurovíziós kiadásban! Rengeteg játék, Eurovíziós számháború, Ki Mit Tud?, Kvíz, Balaton és persze bulik. Ez persze csak a jéghegy csúcsa, számos meglepetésre is lehet számítani!

A Tábor ára 21000 Ft, ami magába foglalja a szállást és a főétkezéseket. A MEF-, illetve az OGAE-tagsággal rendelkezők május 31-ig még élhetnek a 3000 Ft-os kedvezménnyel – már amennyiben nem telik be a létszám. 😉

Részletek, regisztráció és befizetés a Tábor honlapján:

tabor.magyarescfanklub.hu