Eurovíziós Tábor 2018: már most befizetheted magad!
Kategória: MEF, Tábor

A jövő évi Tábor augusztus 18-20. (szombattól hétfőig) között kerül megrendezésre Balatonakarattyán. 3 teljes napig tartó 100% Eurovíziós élmény – Magyarországon nincs még egy ilyen!

A tél beköszöntével megjött a hideg (és az előválogatók szezonja). Ilyenkor az ember ESC-rajongó fia és lánya sokat gondol a nyárra. Mi is. #KözelegANyár

Ezért örömmel jelentjük be, hogy 2018. augusztus 18. (szombat) és 20. (hétfő🎆) között ismét megrendezzük az Eurovíziós Tábort, ezúttal a Balaton keleti partján, Akarattyán.

Sőt!

Habár a tavalyi árakhoz képest – részben a változó igények és helyszín miatt – a részvételi díjat emelni kényszerültünk, aki még idén befizeti magát, az a 2017-es árakkal teheti azt meg! Ezzel most akár 9000 Ft-ot is spórolhatsz!

 

A MEF tagoknak járó kedvezmény február végéig legalább annyi, mint az éves tagdíj (4000 Ft), tehát megéri az Egyesülethez is csatlakozni.

Szállás, ellátás

A Tábornak a balatonakarattyai Gabriella Panzió ad otthont, aminek 2-4 ágyas szobáiból kilátás nyílik a magyar tengerre. Ugyanitt lesz biztosítva napi három főétkezés a tábor résztvevőinek.

Reggeli Ebéd Vacsora
aug. 18.
(szombat)
✔️ ✔️
aug. 19.
(vasárnap)
✔️ ✔️ ✔️
(szalonnasütés
a tábortűz mellett)
🎆aug. 20.🎆
(hétfő)
✔️ ✔️

A Tábor programja

Címszavakban: Eurovíziós számháború, vetélkedő, kvíz, Ki Mit Tud?, szalonnasütés, Balaton, és persze buli minden mennyiségben. A részletes programmal később jelentkezünk a tábor honlapján.

Jelentkezés

A Tábor jellegéből fakadóan csak regisztrációt (és befizetést) követően lehet részt venni. A férőhelyek száma limitált, ezért mihamarabb jelentkezz, hogy biztosítsd magadnak a helyet a táborozók között!

Mindezt megteheted a

Tábor honlapján

Minden további kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal a tabor@magyarescfanklub.hu e-mail címen.

Az online hangolódás a facebook eseménynél.

Élménybeszámoló és képgaléria a 2017-es táborról.