ESC2018: Szavazz San Marino jelöltjeire!

A san marinó-i előválogató kezdetét vette: a 1in360.com oldal szervezésében keresik, hogy ki képviselje őket 2018-ban, a MEF pedig segít nekik ebben. Szavazz és nyerj!

A “Fanvote” szavazáson az egyes országok rajongói szervezetei, online közösségei vesznek részt, az Eurovízióhoz hasonlóan 12-10-8-stb. pontokat kiosztva a jelölteknek.

Ez a szavazás kezdetét vette és november 30. éjfélig Te is kifejezheted a véleményedet! Ha szavazol, akár téged is kisorsolhatunk utána, és így nyerhetsz egy Eurovíziós relikviát.

A mostani szavazáson azt kérjük, hogy a 1in360 oldalán fent lévő videók alapján nevezz meg legalább 10, legfeljebb 25 olyan előadót, akit viszont látnál a lisszaboni színpadon. A szabályok értelmében saját ország jelöltjére nem lehet szavazni – bár gyors áttekintés után nem láttunk magyart a listán.

Tekintettel a szűkös határidőre és a megtekintendő videók mennyiségére, ezúttal nem várjuk el, hogy a teljes anyagokat nézd végig, de azért hallgass bele mindegyikbe, hogy legyen róluk valamilyen benyomásod.

A szavazólapunk ezen a linken érhető el.