Csatlakozz és NYERJ!
Kategória: MEF

Lépj be a Magyar Eurovíziós Fanklubba, azaz OGAE Hungary-be szeptember 30-ig, most még nyerhetsz is!

Ha 2017. szeptember 30-ig belépsz az Egyesületbe, (vagy ha már tagja vagy: befizeted az amúgy is esedékes éves tagdíjat), akkor esélyed nyílik arra, hogy Téged sorsoljunk ki és Te válassz a birtokunkban lévő Eurovíziós relikviák közül.
(*Az is részt vesz a sorsoláson, aki már befizette korábban a 2018-as tagdíjat.)

Miért?

Az éves tagság kifejezetten ajánlott azoknak, akik terveznek Lisszabonba utazni: az OGAE tagjaként kedvezményes áron juthatsz jegycsomaghoz (a készlet erejéig), illetve a hivatalos after partyra is garantálni szokták a bejutást. Kijevben még a vörös szőnyeghez is beengedték azokat, akik rendelkeztek OGAE igazolvánnyal.

De a MEF feltett szándéka, hogy idehaza is élő közösséget alkosson: lassan hagyománnyá válik, hogy együtt nézzük A Dal döntőjét (aztán bulizzunk egy nagyot), találkozzunk később A Dal győztesével (idén meglepetésvendég volt Levina is), illetve az Eurovízió után kiosszunk sok-sok, kint szerzett relikviát. Idén augusztusban reményeink szerint hagyományt teremtettünk az Eurovíziós Táborral, amit jövőre is megszervezünk (2018. augusztus 17-19.). A részvételi díjból nagyobb kedvezményt adtunk MEF tagoknak, mint az éves tagdíj!

Ha mindez nem győzött még meg, de követsz minket a facebookon, szereted a szavazós játékainkat, vagy bármi egyéb okból kifolyólag támogatod a céljainkat, ezt kifejezheted azzal, hogy belépsz a klubba.

Hogyan?

Ahhoz, hogy az Egyesület tagja légy, ki kell töltened a Tagság oldalunkon található kérdőívet és be kell fizetned az ott leírtak szerint (banki átutalással) az első éves tagdíjat.

Feltétel: az egyetlen kikötés, hogy el kell fogadnod a szabályzatainkat, illetve nem lehetsz a MEF tiltólistáján. Mivel utóbbi üres, a szabályok meg “a szokásosak”, gyakorlatilag nincs feltétel. (Ugyanakkor, a tagfelvételről az Egyesület Elnökségének határozatot kell hoznia, de ez pusztán formaság.)