Cesár Sampson
Kategória: ESC 2018, interjú

Az osztrákok képviselőjét kaptuk el egy interjúra.

MEF: Megcsapott a teád illata, tehát ebből van az erő ehhez a rengeteg interjúhoz, amit most adsz?

Cesár: A szervezők ezen kívül csak hideg vízzel tudtak szolgálni, szóval igen. Inkább teázok, nincs olyan jó idő most errefelé.

MEF: Münchenben, a német OGAE buliján találkoztunk már. Akkor elég visszahúzódónak tűntél, és a helyszíni afterpartyn sem láttalak a táncparketten.

Cesár: Alapvetően egy nyugis srác vagyok, de ha meg van hozzá a társaság és az a fajta zene, ami igazán passzol hozzám, akkor szívesen táncolok.

MEF: 2016-ban és 2017-ben is a bolgár csapatot erősítetted, mint vokalista. Megtudnád mondani, hogy mik voltak a legjobb pillanatok ezekben az években?

Cesár: 2016-ban egyértelműen az volt, amikor negyedikek lettünk Poli Genovával. Az nekünk felért egy győzelemmel. Azt hiszem, mi voltunk a legboldogabb és leghangosabb delegáció akkor és ott. 2017-ben egy fantasztikus csapattal dolgoztunk együtt az elejétől kezdve.

MEF: …és hogyan képzeled el 2018 legjobb pillanatát?

Cesár: Ezt még korai lenne megmondani.

MEF: És jövőre? 🙂

Cesár: Miért ne? Nagyon örülnék neki, ha a mögöttem lévő csapat találna egy megfelelő előadót és hozzá egy dalt, és akkor viszontlátjuk egymást. Imádnék újra visszatérni.

MEF: Esetleg egy harmadik országot is képviselhetsz… San Marino például mindig keres előadót.

Cesár: 😆

MEF:Nobody But You színpadképe hatalmas. Talán az eddigi leglenyűgözőbb. Hogy érzed magad odafent?

Cesár: Remekül! Először azt hittem, tériszonyom lesz, de nagyon jó onnan kilátás. Elképesztő, hogy mindenkit látni fogok onnan! Odafent csak élvezni fogom a pillanatot. Meg persze énekelni. 🙂

MEF: A legelsők között lettél bejelentve, mint az idei Eurovízió egyik előadója, mégis az egyik utolsó volt a Te dalod, ami megjelent. Mekkora nyomást helyeztek rád a rajongóid, a fanok, hogy a dalt ilyen sokáig titokban tartsd?

Cesár: Alig. Tudom, hogy megy ez ilyenkor, és minél nagyobb a várakozás, annál nagyobb az érdeklődés. Nem volt problémám azokkal sem, akik a dal miatt faggattak-zargattak, hiszen sokat nem tudtak rólam, úgyhogy ilyenkor a dal helyett beszélgethettünk rólam.

MEF: Sajnos a magyar fanok nem szavazhatnak rád május 8-án, hiszen különböző elődöntőben vagyunk, de üzensz nekik valamit?

Cesár: Ha az Isten is úgy akarja, mindketten ott leszünk a Döntőben, és akkor jó sógorok módjára szavazhatunk egymásra! 😉

MEF: Legyen így! Köszönjük az interjút és sok sikert!