Beszámoló a 2017. évi Közgyűlésről
Kategória: MEF

A Magyar Eurovíziós Fanklub Egyesület május 27-i éves közgyűlésének főbb momentumai.

A jegyzőkönyv néhány lényeges pontja az alábbiakban olvasható.

Vámos Tamás elnök megtartotta a beszámolót az Egyesület elmúlt egy évéről, majd Kassa Attila gazdasági elnökhelyettes pénzügyi beszámolóját is tolmácsolta.

A Közgyűlés határozata alapján a 2018. évi tagdíj 4000 Ft, aminek a befizetési határideje az Alapszabály értelmében 2017. október 31. Ugyanezen dokumentum értelmében, azon tagok, akik a 2017-es tagdíjat befizették, kérhetik a tagdíj fizetése alól a mentességüket. Ennek a kérelemnek beküldési határideje az Elnökség részére 2017. augusztus 31.

A Közgyűlésen lezajlott tisztújítás értelmében 2019. május 27-én lejáró mandátummal, az Egyesület Elnöksége az alábbi személyekből áll:

  • elnök: Vámos Tamás
  • alelnök: Kovács Regő Kevin
  • titkár: Demeter Tibor
  • gazdasági elnökhelyettes: Kassa Attila
  • rendezvényekért felelős elnökhelyettes: Sebők Judit
  • informatikai elnökhelyettes: Faragó Péter György

A Közgyűlés továbbá felhatalmazta Vámos Tamást, hogy az Egyesület számlavezető bankja által létesített Közösségi Adományozási Programban, a több, mint 72 millió Ft-ból, a MEF-re eső 77 Ft-ról elnöki hatáskörben döntsön, hogy melyik szervezetnek adományozza azt.

Frissítés:
Vámos Tamás: “Az adomány ugyan nem nagy, de a “sok kicsi sokra megy” elv alapján a választott szervezetet közelebb vihetjük a kitűzött céljukig. A KAP programban a szervezeteknél feltüntetik, hogy mekkora összeget szeretnének, és azt is, hogy már mennyit kaptak ebből meg. Így aki elérte a 100%-ot annak már nem adtunk. Az alapelv az volt, hogy az Esélyegyenlőség és/vagy Kultúra kategóriába eső szervezetet támogassunk.

Mindezek szem előtt tartásával, a rendelkezésre álló adományozható összeget a Kiútprogram Nonprofit Zrt. kapta.”