Bemutatkozik a MEF Pontrendszere
Kategória: MEF

Egyesületünk igyekszik minél több lehetőséget nyújtani a tagjainak, hogy ki- vagy megéljék az Eurovízió adta lehetőségeket. Ehhez néha segítség kell, amit mostantól jutalmazni fogunk. De azt is, ha nem hiába dolgoztunk értetek!

A MEF “kincses kamrája” önkéntes felajánlásokkal gyarapszik CD-kkel, dedikált képeslapokkal, egyéb eurovíziós relikviákkal. Ennek tartalmát bizonyos időközönként az Egyesület tagjai elé tárjuk “szabad rablás” céljára, vagy nyereményjátékainkban kerülnek elő jutalomként.

Azok az alkalmak, amikor a tagoknak lehetősége nyílik elvenni a gyűjteményből, ami nekik tetszik, problémát okoz, hogy hogyan lehet fair módon kiosztani ezeket a tárgyakat?

Ennek a megoldásaként bevezetjük az Aktivitásmérő Pontrendszert.

A célja, hogy jutalmazza azokat a tagokat, akik

  • eljönnek az élő rendezvényeinkre
  • részt vesznek az online szavazásokban, játékokban
  • egyéb módon segítik a MEF működését

A pontokat vezetjük, és a tagjaink azt a később megküldött linken követhetik majd. A pontokat évente lenullázzuk, így mindenki tiszta lappal indulhat majd. A táblázatba az is bekerül, aki az egyesületnek nem tagja (hiszen bármikor dönthet úgy, hogy regisztrál), de tagsági viszony nélkül a pontrendszer adta lehetőségek nem járnak nekik.

A pontrendszer alapján nem csak a relikviák kiosztási sorrendjét fogjuk eldönteni, hanem minden olyan szituációt, amikor limitált lehetőséghez jutunk, és döntenünk kellene arról, hogy azt melyik tagunk kapja meg.

Mikortól lesz éles a rendszer?

Mától. Pontosabban, a jelenleg folyó szavazásban minden, tehát az eddigi szavazóknak is jár 3 pont.

Amennyiben szeretnéd felajánlani valamelyik Eurovíziós relikviádat, akkor írj az info@magyarescfanklub.hu címre. Ezekért is adunk pontokat! (CD: 5 pont, autogram: 2 pont, egyéb: változó)