Az új ZOË album egyik számából akár Neked is járhat jogdíj!
Kategória: Egyéb, ESC 2016

ZOË (Ausztria 2016) új albuma a “the acoustic sessions” címre hallgat és 2017. december 7. 16 órától a rajongók is részesei lehetnek a Heartbreaker című dalnak.

Az énekesnő második albumán 13 új dal található, angol, francia és német nyelven, melynek mindegyike akusztikus felvétel. A történelem folyamán először a rajongók lehetőséget kapnak, hogy a www.globalrockstar.com oldalon minden egyes lejátszás, letöltés vagy eladás után, a következő 70 évben járjon nekik is a jogdíjból.

Ma, azaz 2017. december 7-én 16 órától, a globalrockstar.com oldalon, ZOË egyik új számának, a Heartbreaker részesévé válhat bárki.

“the acoustic sessions”

Két évvel az első albuma, a Debut után, az osztrák énekesnő-dalszerző, aki a francia nyelvű pop-sanzon daláról vált ismertté, most új hangzású albummal, a the acoustic sessions-szel jelentkezik. Az énekesnő így mesélt az albumról: “Az akusztikus album ötlete elég spontán jött. Nagyon élveztem, hogy lehetőségem van megmutatni egy nagyon bensőséges aspektusát a zenének, amit általában csak koncerteken lehet tapasztalni, hiszen az album csak akusztikus felvételeket tartalmaz. Nagyon izgalmas volt a stúdiófelvétel, minden momentum számított, hiszen tudtuk, hogy utólag nem fogunk tudni semmin sem változtatni. Aki hallgatja majd, kap egy kis ízelítőt a mi éjjeli zenénkből az elmúlt negyedévből.”

A “the acoustic sessions” már elérhető világszerte az online letöltő- és lejátszókon.

Egy új ZOË szám a rajongóké IS!

ZOË december 1-én is bemutatott egy világra szóló innovációt: a globalrockstar.com-on a rajongóknak lehetőségük volt az album nyitószámának, a Show Me Something-nak a résztulajdonosává válni (mint egy kvázi “részvényes”). Pár óra alatt elkelt az összes rész!

Ma a Heartbreaker című számba invesztálhatnak a rajongók. Egyetlen hozzájárulással a két dal két verziójába is beszállhatnak: az akusztikus, és egy spéci rádióbarát verzióba, amit akkor készítenek el, ha kellő mértékű támogatást kapnak. Sőt, ez a jogdíj-részesedés 70 évig fog járni minden lejátszás, letöltés vagy eladás után, mindkét verzió esetében!

ZOË ezzel kapcsolatban ezt mondta: “Ez egy nagyon izgalmas újítás. Először fordul elő, hogy a rajongók tényleg részesei lehetnek egy dalnak. Az új dalaim tényleg sokat jelentenek nekem, és nagyon boldog vagyok, hogy azok az emberek, akik szeretik a zenémet, ők is a részévé válhatnak.”