A világ legboldogabb sógora: Nathan Trent
Kategória: ESC 2017, interjú

Kijevben beszélgettünk az osztrák indulóval.

Vámos Tamás (eléggé rajongó) interjúja

MEF: Őszintén szólva, az első pillanattól kezdve, amikor Ausztria bejelentette az indulóját, azóta azt gondolom, hogy ez a srác… BOLDOG. Hogy csinálod? Minden alkalommal, amikor megjelensz valahol, akár a szocmédiában, akár máshol, soha senki nem látott még Téged nem mosolyogni.

Nathan Trent (mosolyogva, természetesen): Nos, bonyolult nem mosolyogni. Amúgy minden versenyző boldog, nem?

MEF: Belül mindenképp. De a szemeid folyamatosan vidámak, ezt nem tudja mindenki felmutatni. 25 évesen egy kicsit többnek is tűnsz, mivel a sok mosolygástól már szarkalábaid vannak.

Nathan Trent (mosolyog, naná): Neem, sajnos száraz a bőröm, de csak 25 vagyok. 25!

MEF: Hát igen, a magaslati levegő… amin futsz. Apropó, eszedbe jutott már, hogy melyik korábbi Eurovíziós sikerdallal lehetne kombinálni a dalodat egy mesh-upban..? Amiben szintén szerepel, hogy “Running, running”?

Nathan Trent (mosolyog): …

MEF: Running, 2014, Magyarország…

Nathan Trent (felcsillan a szeme – mosolyog): Ó, tényleg! Meg kell hallgatnom, mennyire passzol a két dal!

MEF: Ötödikek lettünk, ez jó ómen lehet Neked.

Nathan Trent (lekopogja): 🙂

MEF: Tavaly volt egy dal Walk On Water címmel, idén hozod a Running On Air-t.

Nathan Trent (nevet): Jövőre lesz egy dal Crawling on Fire címmel! [szó szerinti fordításban: mászni a tűzön, szófordulatként: tüzet gyújtani]

MEF: A színpadon kis lépést teszel egy embernek, de talán újra nagyot Ausztriának. A holdadon esetleg fogsz még nagyobbat lépni? Mondjuk megmászni, kézen állni rajta, stb.?

Nathan Trent (vigyorog): Meglátjuk. De kézen állni nem tudok.

MEF: A Running On Air az egyik legvidámabb idei dal. Milyen emlék járt a fejedben a dal megszületésekor?

Nathan Trent (mosolyog): Los Angelesben voltam éppen egyedül és kerestem a lehetőségeket, hogy merre lehetne menni, de tényleg semmi fogalmam nem volt róla. Szerettem volna leírni, ahogy az utamat járom és ez mennyire tesz boldoggá. A dal, ahogy az élet is, tele van dinamikával, szerettem volna átölelni azokat, akik nem voltak ott. Ezt szeretném elérni a dalommal: ünnepelni, átölelni és szeretni őket.